Pesanan Mak Kepochi ---> For FOR FASTER LOADING OF MY BLOG, PLEASE USE GOOGLE CHROME. TQ ^_^

MAK KEPOCHI PERSONAL BLOG

IKLAN: PERSONAL/BLOGSHOP BLOG (RM15 PER MONTH - W/OUT ENTRY)
|
||||||||
Berminat? Sila Email Zie at princessredbloodsnow@gmail.com ^_- Maklumat lanjut utk tapak pengiklanan yg ini, Click -- SINI! Utk melihat campaign period uols yg sudah menyewa, sila click -- SINI!

Thursday, November 8, 2012

Chef Riz Sah Bercerai Dengan Ana Dahlia



 

Sedihnya bila perkahwinan dorg harus berakhir selepas 11 bulan dorg mendirikan rumahtangga :( Suka tgk pasangan ni taw. Ana Dahlia soooo pretty. Love her. Tp itulah...kesian dia. Her 2nd marriage tak work out lagi :( Harap Ana Dahlia bykkan bersabar.

Punca penceriaan dorg kerana takde persefahaman...hemprhhh :(

"saya memang sudah bercerai dan saya akui kami kahwin terlalu cepat, hanya selepas 8 bulan berkenalan dan selepas berkahwin tidak sampai setahun, kami berdua nampaknya tidak lagi mempunyai persefahaman”,"  Chef Riz
Tu lah yg susahnya if tak persefahaman :( Pape pun..turut bersimpati dgn mereka. Ada hikmah di sebalik semua ini. All the best buat dorg dan bykkn bersabar.



-- sumber dari mStar
Gosip Panas Mak Kepochi™

No comments: