Pesanan Mak Kepochi ---> For FOR FASTER LOADING OF MY BLOG, PLEASE USE GOOGLE CHROME. TQ ^_^

MAK KEPOCHI PERSONAL BLOG

Thursday, November 8, 2012

Chef Riz Sah Bercerai Dengan Ana Dahlia



 

Sedihnya bila perkahwinan dorg harus berakhir selepas 11 bulan dorg mendirikan rumahtangga :( Suka tgk pasangan ni taw. Ana Dahlia soooo pretty. Love her. Tp itulah...kesian dia. Her 2nd marriage tak work out lagi :( Harap Ana Dahlia bykkan bersabar.

Punca penceriaan dorg kerana takde persefahaman...hemprhhh :(

"saya memang sudah bercerai dan saya akui kami kahwin terlalu cepat, hanya selepas 8 bulan berkenalan dan selepas berkahwin tidak sampai setahun, kami berdua nampaknya tidak lagi mempunyai persefahaman”,"  Chef Riz
Tu lah yg susahnya if tak persefahaman :( Pape pun..turut bersimpati dgn mereka. Ada hikmah di sebalik semua ini. All the best buat dorg dan bykkn bersabar.



-- sumber dari mStar
Gosip Panas Mak Kepochi™

No comments: